Afbeeldingen

Rabo Clubsupport

 Hoort zegt het voort: ook in uw familie-, kennissen- of vriendenkring.
Woonwaard is weer aangemeld voor de campagne van de Rabobank onder de naam: 
Woonwaard, woongroep voor 50plussers. 
Bent u lid dan krijgt u rond 27 september a.s. een stembiljet toegestuurd met een code. Met deze code kunt u uw stem uitbrengen op diverse stichtingen en verenigingen. Men kan geen 5 stemmen op één stichting/vereniging uitbrengen, maar maximaal 2. 
MOGEN WIJ OP UW STEM(MEN) REKENEN OM ONZE CLUBKAS TE SPEKKEN?
Hoort zegt het voort: ook in uw familie-, kennissen- of vriendenkring.
Dank voor uw stem.

Open dag Gemeenschappelijk Wonen

Heeft u interesse in het wonen in een woongroep dan kunt u a.s. zaterdag komen kijken bij Woongroep Woonwaard te Zaltbommel van 13.00 uur - 16.00 uur Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers kunt u zich oriënteren op het wonen in een woongroep. Het is tevens mogelijk een rondleiding te krijgen in het complex Nije Hof en wat woningen te bezichtigen. U bent welkom in de ontmoetingsruimte van de woongroep, gelegen aan de Johan de Wittstraat 50, Zaltbommel.
Heeft u interesse in het wonen in een woongroep dan kunt u a.s. zaterdag komen kijken bij Woongroep Woonwaard te Zaltbommel
van 13.00 uur – 16.00 uur
Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers kunt u zich oriënteren op het wonen in een woongroep. Het is tevens mogelijk een rondleiding te krijgen in het complex Nije Hof en wat woningen te bezichtigen. U bent welkom in de ontmoetingsruimte van de woongroep, gelegen aan de Johan de Wittstraat 50, Zaltbommel.